Smaakvoller drinken en smaakvoller leven

Buitengewoon Sap en Cider

We zijn ons steeds sterker bewust van wat echt lekker en goed eten is en dat lokaal ondernemerschap en authentiek vakmanschap daarbij echt waardevol is. We willen graag weten door wie iets gemaakt wordt, hoe iets gemaakt wordt en waarom het zo lekker smaakt. We waarderen daarbij ook steeds meer de aandacht voor ecologische en sociale aspecten. Want dan is er pas echt sprake is van smaakvoller eten én smaakvoller leven.

In de bijzondere locatie van Malus Saplokaal wordt gewerkt met bijzondere fruitsoorten en worden hiervan sappen en ciders op ambachtelijke wijze gemaakt. We persen appels met een gekke vorm. Appels die niet geschikt zijn voor de gewone verkoop. En daarmee creëren we waarde met appels die anders verspild zouden worden. We werken met mensen die net een beetje anders zijn. Mensen met niet zo gewone, dus bijzondere kwaliteiten. We helpen deze jong volwassenen in hun kracht te gaan staan, in hun eigen manier van werken. En we doen dat in de korte keten, met mensen en producten uit de directe omgeving. Met lokale telers en afnemers.

Als resultaat hiervan maken wij op dit moment appelsap in verschillende inhoudsformaten (250 ml, 500 ml en 1 liter), die vooral verkocht wordt bij lokale horecagelegenheden. Op termijn volgen ook andere producten van lokaal fruit. Zo is de appelcider in ontwikkeling en wordt er nagedacht over andere smaakvarianten.

Ons sap en cider (ver)kopen? Neem contact met ons op om te weten hoe ons product bij jou op tafel komt.

Nu verkrijgbaar in de webshop!

Appelsap

Cider

Ga naar de inhoud