Meedoen bij Malus?

Is de stap nog te groot om je te verbinden aan een
studie- of werk traject?

Meedoen met Malus

Bij Malus bieden wij ontspannen en leerzame ontwikkeltrajecten in een veilige inspirerende omgeving. Een tussenstap om je vertrouwd te laten raken met een stabiele werkleerplaats. Bij Malus wordt uitgegaan van mogelijkheden. Weer meedoen in de samenleving en hervinden van je eigen kracht zijn de voornaamste doelen.

Malus neemt je mee in het hele proces. Een rijk proces waarin je kan kiezen wat je leuk vindt om te doen. Van het ophalen van de appels bij de boer, het persen en het bottelen van het sap. Maar ook het aan de man brengen van onze sap en cider via markten of lokale horecaondernemingen zijn leerzame ervaringen. Ook is er ruimte voor eigen initiatieven, zodat iedereen zijn eigen ontwikkeling kan vormgeven. Ontspanning, positiviteit en op jouw eigen manier leren staan centraal bij Malus.

Wij persen zonder druk in kleine teams van maximaal 4 sapmakers per dag. Hierdoor is er alle rust en tijd voor persoonlijk contact. De werksfeer bij Malus is kleinschalig, overzichtelijk en ambachtelijk.

Meedoen met Malus? Neem contact met ons op om kennis te maken en eventueel een middag mee te lopen om te ervaren of Malus bij je past.

Ga naar de inhoud