Menu

Meedoen bij Malus?

Is de stap nog te groot om je te verbinden aan een studie- of werk traject?

Malus biedt ontspannen en leerzame ontwikkeltrajecten in een veilige omgeving.
Een tussenstap om je vertrouwd te laten raken met een stabiele werkleerplaats. Bij Malus wordt uitgegaan van mogelijkheden. Weer meedoen in de samenleving en hervinden van je eigen kracht zijn de voornaamste doelen.

Hoe ziet een dag bij Malus eruit?

Malus neemt je mee in het hele proces: van het ophalen van de appels bij de boer, het persen van de appels tot het bottelen van het sap. Daarnaast behoren het in de markt brengen van de sap en cider door deze op markten of aan lokale horecaondernemingen te verkopen tot leerzame ervaringen. De focus hierbij is om je stap voor stap in een veilige omgeving te kunnen laten leren en ontwikkelen. In het programma is ook ruimte voor eigen inbreng dit omdat wij het belangrijk vinden om eigen initiatief te stimuleren. Ontspanning, positiviteit en plezierig leren staan centraal bij Malus.

De begeleiding van de deelnemers zal voornamelijk gefinancierd worden door een indicatie vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Bij interesse neem contact met ons op om kennis te maken en eventueel een middag mee te lopen om te ervaren of Malus bij je past.