Ontmoet Malus

Collega’s uit het veld, ondernemers en vrienden,

Malus is geaard op de nieuwe locatie en dat willen we graag met jullie vieren. In ons prachtige Saplokaal in de Romeinse straat van Museumpark Orientalis zijn jullie op vrijdag 22 september vanaf 16.00 uur van harte uitgenodigd om met ons, onder het genot van een hapje en sfeervolle muziek, het glas te heffen. Dankzij de vele support kunnen we dagelijks jonge mensen ondersteunen die een zetje nodig hebben om weer te kunnen participeren in onze maatschappij. Samen met hen persen we onze appels zonder druk en vullen we onze flessen met smaakvolle sap en cider.

We kunnen dit doen doordat jullie de weg naar Malus weten te vinden met jongvolwassenen die vastlopen en door jullie afname van ons bijzondere product. Daarom willen we dit moment ook aangrijpen om geïnteresseerden een kijkje te laten nemen in ons ambachtelijk Saplokaal. We geven deze middag en avond informatie aan zorgpartijen en horecaondernemers en hopen dat onze unieke werkwijze de komende jaren op nog meer aanbod en vraag kan rekenen. 

We heten je daarom van harte welkom bij: 

Malus Saplokaal 
Vrijdag 22 september 
16.00 – 20.00 uur
Kom je met de fiets dan kan je tot aan ons Saplokaal komen, kom je met de auto dan kan je deze tegen betaling van 5 euro buiten het park parkeren en te voet via een mooie route naar onze locatie komen. 

We hopen je te mogen begroeten en samen in een sfeervolle ambiance te proosten. We horen graag of je erbij bent!

Team Malus

Mocht je ons initiatief willen ondersteunen in de vorm van donateurschap, dan kun je je deze avond inschrijven als Vriend(in) van Malus. Voor de donatie ontvang je een bijzonder pakket en een vermelding van je naam in ons Saplokaal in Orientalis.

Ga naar de inhoud